Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

BioCare

BioCare Kvinna Balans 60 kapslar

Art.nr: 1436
Ett avancerat botaniskt komplex för kvinnor med rödklöver, salvia, broccoli och grönt te. Detta är en förbättrad formula som nu inkluderar salvia och kalcium D-glukarat.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

  • Ett avancerat botaniskt komplex för kvinnor med rödklöver, salvia, broccoli och grönt te. Detta är en förbättrad formula som nu innehåller salvia och kalcium D-glukarat
  • Rödklöver hjälper till att upprätthålla ett lugn och behaglig klimakterium och hjälper kvinnor att klara av de tecken som är förknippade med klimakteriet, såsom värmevallningar, svettning, rastlöshet och irritabilitet.
  • Kliniskt effektiva ingredienser med hög styrka. Rödklöver är en naturlig källa till isoflavoner, salvia ger fytoöstrogener och polyfenoler, och broccoli är en rik källa till sulforafan och indol-3-karbinol
  • Optimalt stöd - optimalt absorberade näringsämnen med hög styrka med hjälp av de bästa och lättaste näringsformerna för kroppen att absorbera och använda
  • Flexibel - inga stora tabletter. Dosen delas i två vegetabiliska kapslar för att enkelt svälja och så att du bara använder det du behöver
  • Utan onödiga tillsatser
  • Helt veganska ingredienser. Lämplig för kvinnor under och efter fertil ålder
  • Återvinningsbar förpackning
  • 60 kapslar - 30 doser
Varumärke BioCare
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.
Viktig information Det dagliga intaget av (-)-epigallokatekin-3-gallat får inte överstiga 800 mg. Bör inte intas om du samma dag intar andra produkter som innehåller grönt te. Bör inte intas av gravida eller ammande kvinnor eller barn under 18 år. Om du är under medicinsk övervakning, konsultera läkare före användning. Ej lämplig för planerad graviditet.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Näringsinnehåll Mängd Ger
Rödklöverextrakt 400mg (ger 80 mg isoflavoner)
Broccoliextrakt 10:1 300mg (ger 1500 µg sulforafan)
Kalcium D Glukarat 200mg  
Salviaextrakt 5:1 40mg (motsvarar 200mg)
Rödbetsextrakt 10:1 10mg (motsvarar 100mg)
Grönt te-extrakt 10:1 10mg (motsvarar 100mg)

 

Ingredienser: Rödklöver standardiserat extrakt (Trifolium pratense luftdelar), broccoliextrakt (Brassica oleracea var. italica-groddar), Kalcium D Glukarat, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), salviaextrakt (Salvia officinalis-blad), rödbetsextrakt (Beta vulgaris-rot),  grönt te-extrakt (Camellia sinensis-löv).

2 kapslar tas dagligen med mat, eller enligt läkares rekommendation.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
BioCare Magnesium Malat 90 kapslar
209 kr
Ormus Super Greens Mint 225 g EKO
395 kr
Dr. Mercola Curcumin Advanced 30 kapslar
459 kr
BioCare Slippery Elm Komplex 90 kapslar
219 kr