Utbildningar


Evenemang och utbildningar


Vi på Närokällan är specialiserade på kost- och näringsämnen, dedikerade till att främja dagligt välmående och stödja en hållbar, hälsosam livsstil. Våra produkter baseras på en kunskaps- och forskningsgrund. 

Närokällan är även en källa till kunskap. Vi är ett företag som står nära forskningen inom funktions-, närings-, och livsstilsmedicin. Vi intresserar oss även för det som på engelska kallas för longevity och biohacking. Vilket innebär att vi vill lära oss mer om det som adderar vitalitet till våra liv. 

Vi vill dela med oss av vår kunskap, både till privatpersoner samt till den som jobbar professionellt inom hälsofackhandeln. Vi bjuder regelbundet in till webbinarium med våra samarbetspartner och några gånger per år håller vi egna seminarium. Här får du kunskap från banbrytande forskning samt tips och råd för praktisk tillämpning. 

Vi lägger regelbundet upp information om aktuella utbildningar på sidan och vem de är avsedda för.

Håll utkik på sidan regelbundet för att hålla dig uppdaterad om våra senaste utbildningar.

För att fylla på med mer inspiration och kunskap kan du även prenumerera på våra nyhetsbrev och hämta tips och råd från vår kunskapsbank.

Där fyller vi på med nyttig information regelbundet. Vi strävar efter att alltid inspirera till en hälsosam livsstil och bättre hälsa.

Recensioner från deltagare 

Kunskapsrik

”Mycket kompetent och kunskapsrik funktionsmedicinare som är intressant att lyssna på”

Inspirerande

”Väldigt intressant och inspirerande. Fantastisk föreläsning och fantastisk föreläsare”

Fantastiskt bra

"Fantastisk bra föreläsning och föreläsare, mycket intressant"

Bra organiserat

"Mycket väl orginiserat med kunniga föreläsare, bra material och produktinformation"