Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Dr. Mercola

Dr. Mercola Gluten Enzymes 30 kapslar

Art.nr: 1040
Dr. Mercolas Gluten Enzymer. 30 kapslar.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Gluten är en kombination av flera olika proteiner och är extremt svårt att smälta. Det är mest förekommande i vete, men hittas också i korn, råg och göms i många färdiglagade rätter.

Om du för närvarande undviker gluten, vet du hur svårt det kan vara att äta ute. Genom att bara titta på maten kan du inte veta om den innehåller, vete, gluten eller gluteninnehållande förtjockningsmedel, bindare eller smakförstärkare.

Gluten Enzymes hjälper dig att ta bort gissningen när du äter ute så att du kan njuta av måltiden även om du inte är säker på om den innehåller gluten eller ej. Att kunna smälta gluten snabbt är viktigt vid glutenintolerans. Gluten enzymes har blivit vetenskapligt framställt för att stödja snabb smältning av gluten och ta bort eventuell uppsvälldhet, gaser och magproblem.

Gluten Enzymes innehåller:

  • Amylas för att smälta kolhydrater så att resterande enzymer kan rikta sig mot glutenet.
  • Optimal pH Proteaser för snabb nedbrytning av glutenproteiner i olika områden och vid olika pH värden till mindre polypeptidfragment och aminosyror.
  • Peptidase för att släppa aminosyrorna från gluten proteinerna och polypeptiderna. 
  • ATP eller adenosin 5’-trifosfat, som saknas i processad och tillagad mat, för att hjälpa till att sätta igång matsmältningen. 

Två nyckelkomponenter som skiljer Dr. Mercolas Gluten enzymes från andra enzymformulas är att istället för att dela glutenproteinerna på mitten, klyver peptidasenzymet som finns i Gluten enzymes, glutenets peptidbindningar i mitten och vid båda ändar för snabbare nedbrytning. Amylasen i formulan gör också att den skyddande kolhydraten som finns runt glutenet bryts ned, vilket gör att proteasen kommer åt glutenet helt och hållet innan den når tunntarmen och där den normalt kan ställa till besvär.

Ta för sig själv eller blanda med ett fullspektra enzym.

Varumärke Dr. Mercola
Form Kapslar
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
NäringsinnehållMängd per kapsel
Amylas10 000 DU
Optimal pH proteas
   proteas 7.035 000 HUT
   proteas 3.0150 SAPU
Peptidas100 DPPIV
Adenosintrifosfat (ATP)250 miljoner LCU

Ingredienser:

Amylas, proteas 7.0, proteas 3.0, peptidas, adenosintrifosfat, risskal, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), MCT (mediumlånga triglyceridkedjor).
1 kapsel före en måltid som innehåller gluten.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dr. Mercola Ubiquinol 100 mg 90 kapslar
1 019 kr
Dr. Mercola Liquid Zinc 115 ml
259 kr
Dr. Mercola Ubiquinol 200 mg 30 kapslar
599 kr
Dr. Mercola Vitamin C-Pak 30 doser
349 kr