Dr. Mercola

Dr. Mercola Liquid Zinc 115 ml

Art.nr: 1472
Dr. Mercolas flytande zink droppar är ett zinksulfat med tillsats av äppeljuice för smakens skull. Denna zink ger dig 15 mg zink per dos i flytande form, perfekt för den som har svårt att ta kapslar och tabletter.
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 220 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Ditt immunsystem är din första försvarslinje och det finns mycket du kan göra för att stödja det. Zink kan vara ett viktigt hjälpande näringsämne för ditt immunsystem.

Dr. Mercolas flytande zink droppar är ett zinksulfat med tillsats av äppeljuice för smakens skull. Den är fri från citronsyra, alkohol, majs och andra tillsatser. Denna produkt ger dig 15 mg zink per dos i flytande form, perfekt för den som har svårt att ta kapslar och tabletter.

Zink bidrar även till bibehållandet av normalt hår, naglar och hud samt även testosteronhalten i blodet, upprätthållande av normal syn och funktion av immunsystemet.

Varumärke Dr. Mercola
Form Flytande
Antal doser ca 28 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll per dos Mängd per dos (4 pipetter) DRI%
Zink 15 mg 150%

Ingredienser: Glycerin, renat vatten, äppeljuice, zinksulfat.

4 pipetter (4 ml).

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
BioCare Nutrisorb Zink 30 ml
149 kr
Närokällan Zink 25 mg 90 kapslar
149 kr
Altrient Liposomal C-vitamin
649 kr
Aurora Mega Liposomal C 2000 mg 480 ml
519 kr