Dr. Mercola

Dr. Mercola Lumbrokinase 30 kapslar

Art.nr: 1333
Lumbrokinase enzymer från Dr. Mercola. Lumbrokinase-enzymer är en blandning av fibrinolytiska enzymer.
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 552 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Visste du att det finns tiotusentals olika enzymer i kroppen, 99,99 procent av dem har inte med matsmältningen att göra?

Proteolytiska enzymer är utformade för att bryta ner proteiner, men inte bara proteinerna i din mat. När du tar enzymer med mat, stannar de i din tarmkanal för att smälta den maten.

Men när du tar proteolytiska enzymer mellan måltiderna eller när mat transporteras i magen, når de ut till dina vävnader och organ. Lumbrokinase-enzymer är en blandning av fibrinolytiska enzymer. Dr. Mercola Lumbrokinase fibrinolytiska aktivitet är nästan 30 gånger starkare än Nattokinase och ungefär 300 gånger starkare än serrapeptas, som är hämtad från Lumbricus rubellus wormwood.

Dessa Lumbrokinase-enzymer ger hela 40 mg lumbrokinasenzym i varje kapsel. Dessutom har 4 mg proteas lagts till för att förbättra effekten av Lumbrokinasenzymet längre ner i din tarmkanal.

Viktigast är att dessa Lumbrokinase-enzymer ligger i en tidsfördröjd kapsel för att se till att Lumbrokinase-enzymerna och proteasen kommer ner i tarmarna där de absorberas.

Varumärke Dr. Mercola
Form Kapslar
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Viktig information Använd ej om du använder blodförtunnande medel.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll per 1 kapsel Mängd
Fibrinolytisk enzymblandning  2000 FU 11 mg
   Proteas  
   Lumbrokinase  

 

Ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, tidsfördröjd kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi), fibrinolytisk enzymblandning (proteas, lumbrokinase), riskli, askorbylpalmitat.

1 kapsel per dag på tom mage.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dr. Mercola C-vitamin 60 kapslar
259 kr
Dr. Mercola Liposomal CoQ10 100 mg
309 kr
Dr. Mercola Ashwagandha 60 kapslar
Special Price 189 kr
239 kr
Dr. Mercola Ubiquinol 100 mg 90 kapslar
1 019 kr