Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Närokällan

Närokällan OptiMSM 100 kapslar

Art.nr: 1850
MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper. Det som gör OptiMSM speciellt är att Bergstrom lab använder en speciell destilleringsteknik som utförs i fyra steg för att ta fram en väldigt ren produkt.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper.

Det som gör OptiMSM speciellt är att Bergstrom lab använder en speciell destilleringsteknik som utförs i fyra steg. På grund av detta får de bort alla tungmetaller och orenheter som är naturligt förekommande i växter.

Det kan vara intressant att veta att all kommersiellt tillgänglig MSM måste tillverkas eftersom de mängder som finns i naturen är för små för att extraheras.

OptiMSM tillverkas till strängare specifikationer än någon annan MSM som finns tillgänglig, är noggrant testad med stöd av expertgranskad publicerad forskning. Den licensieras enligt exklusiva globala användningspatent.

Detta är den renaste formen av MSM.

Till skillnad från destillering kan kristallisering av MSM, som är den vanliga framställningsmetoden, leda till en tillslutning av orenheter och tungmetaller i kristallerna.

Varumärke Närokällan
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 33-100 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Mängd per 1 kapsel  Mängd per 3 kapslar
Metylsulfonylmetan 800 mg 2400 omg

 

Ingredienser: Metylsulfonylmetan, vegetabiliska kapslar (pullulan), kiseldioxid (0,1%).

1 tsk ( ca 4 gram). Blanda i vatten, juice eller smoothie. Om du inte använt MSM förut, börja med en kapsel och öka gradvis till önskvärd dosering. Ta gärna med C-vitamin.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Beauty Greens Collagen Booster Pina Colada
429 kr
BioCare Nutrisorb A-vitamin 15 ml
169 kr
Beauty Greens Collagen Booster Naturell
429 kr
Närokällan Kollagen Plus 224 g
399 kr