Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Närokällan

Närokällan Q10 120 mg 60 kapslar

Art.nr: 1833
Q10, eller koenzym Q10, är en naturligt förekommande substans i kroppen som är viktig för cellernas energiproduktion. Det fungerar som en antioxidant och är involverad i cellernas ämnesomsättning.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Q10, eller koenzym Q10, är en naturligt förekommande substans i kroppen som är viktig för cellernas energiproduktion. Det fungerar som en antioxidant och är involverad i cellernas ämnesomsättning. Q10 finns främst i mitokondrierna, vilka är cellernas energiproducenter.

Många människor tar Q10 som ett kosttillskott av flera olika skäl:

Energinivåer: Q10 kan hjälpa till att producera energi i kroppen. Personer som känner sig trötta eller utmattade kan ta Q10 för att öka sina energinivåer.

Antioxidantegenskaper: Q10 fungerar som en antioxidant och hjälper till att bekämpa skadliga fria radikaler i kroppen, vilket kan minska oxidativ stress och bidra till att skydda cellerna från skador.

Sammanfattningsvis kan man säga att man tar Q10 för att främja energiproduktionen samt för dess antioxidantegenskaper som kan bidra till att skydda kroppens celler från skador.

Produktionen med Q10 minskar med åren, och kan således vara extra viktig när man blir äldre. Största koncentrationen av Q10 finns i hjärtat. (kroppens mest energiska muskel).

Varumärke Närokällan
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 60 doser
Förvaring Förvaras svalt, ej över 25℃, utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Mängd per dos
Koenzym Q10 120 mg
MCT-olja 100 mgIngredienser: Koenzym Q10 (ubikinon), MCT-olja (kokosnöt, akaciagummi), vegetabilisk kapsel (pullulan), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Fyllnadsmedlet MCT-olja är i formen oljepulver. 

1 kapsel per dag till mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
BioCare Mito Komplex 60 kapslar
489 kr
449 kr
Dr. Mercola Ubiquinol 200 mg 30 kapslar
599 kr
Närokällan PQQ 60 kapslar
295 kr