Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Sunwarrior

Sunwarrior Vegan Omega-3

Art.nr: 1280
Vegansk Omega-3 från Sunwarrior. 60 softgels. 30 doser.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Vegansk Omega-3 

Sunwarrior har skippat krill/fisk och gått direkt till källan genom växtbaserade alger som ger Omega-3 DHA + EPA. men även Omega- 6, 7 och 9. Det innehåller också viktiga polära lipider och klorofyll.

Marina källor som fisk och krill producerar inte omega-3-fettsyrorna, utan ackumulerar det i sin fettvävnad från de alger som de konsumerar.

Alger är hållbara, miljövänliga och ansvarar för hälften av jordens atmosfäriska syre. Alger är den första länken i den oceaniska livsmedelskedjan, där fotosyntes omvandlar vatten och koldioxid till en superfood och näringsrik biomassa av essentiella fettsyror, karotenoider, protein, fibrer och syre.

DHA och EPA Omega-3 fettsyror ger en livstid av fördelar. Gravida kvinnor rekommenderas att ta omega-3 för att hjälpa till med sin barns syn och kognitiva utveckling. Behovet av omega-3 stoppar inte där: när vi åldras, fortsätter DHA och EPA att erbjuda ett brett utbud av hälsofördelar.

ALA - alfa-linolensyra

ALA är en väsentlig småkedjig fettsyra som omvandlas till långkedjigt EPA och DHA.

Polära lipider - Olja och vattenlösliga

AlmegaPL® innehåller både fosfolipid och glykolipid, vilket gör det till ett unikt tillskott eftersom det är både fett- och vattenlösligt. Fiskoljebaserade omega-3-produkter bryts ihop och flyter över magen och magsaften, vilket orsakar den obehagliga "fiskeftersmaken". AlmegaPL® polära lipider är biotillgängliga och transporterar de essentiella fettsyrorna till tarmväggarna och blodbanan.

Algolja & AlmegaPL®

Levereras direkt från alger och extrakt från en naturlig stam av mikroalger som innehåller fosfolipider och glykolipider, vilket gör att kroppen kan absorbera mer omega-3 från krill eller fiskolja. Denna olja innehåller DHA, som står för 97% av omega-3-fettet i hjärnan och innehåller naturligt höga halter av EPA.

Kombinationen av Algolja och AlmegaPL® ger alla omega-3-fettsyror: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 och 9.
Varumärke Sunwarrior
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Innehåll  

Mängd per 2 kapslar

Algolja

1650 mg

   Totala Omega fett-syror

693 mg

      Omega 3-fettsyror

627 mg

         EPA

113 mg

         DHA

500 mg

         Övrigt Omega-3

14 mg

      Omega 6-fettsyror

20 mg

      Omega 7-fettsyror

36 mg

      Omega 9-fettsyror

10 mg

   Polärlipider 

60 mg

   Klorofyll 

8 mg

 

Ingredienser: Algolja, vegan softgelkapslar (majsstärkelse, sjögräsextrakt, veg. glycerin, maltitol [från tapioka], renat vatten, citronolja).

1 kapsel till mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Sunwarrior Soil-based Organisms
419 kr
Sunwarrior Magnesium 118 ml
199 kr
Collagen Building Protein peptides Vanilj
459 kr
459 kr