Zechsal

Zechsal magnesiumolja 100 ml

Art.nr: 1719
Hög kvalitet direkt från Zechsteinkällan• 100 ml sprayflaska för enkel dosering• Högsta möjliga koncentration (31%)• Återställer din magnesiumbalans
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 127 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Zechsal magnesiumolja är den mest koncentrerade flytande formen av magnesiumklorid, löst i vatten. Den kallas magnesiumolja eftersom den är fet vid beröring. Magnesiumolja är idealisk för snabb och effektiv absorption av magnesium genom huden. Den är praktisk att använda och gynnar hela kroppen. De bästa områdena för magnesiumabsorbering är fötterna, underarmarna och magen. Det går även bra att behandla det drabbade området direkt. Dosering och användning Använd 15 till 20 sprayer per dag (cirka 200 mg, hälften av det dagliga behovet). Vänta minst 10 minuter för absorption. Skölj sedan om så önskas. Lätta stickningar och en varm känsla är normalt och innebär att magnesiumet absorberas. Tips: absorptionen är mycket snabbare när huden är varm (t.ex. efter en dusch eller träning). Undvik kontakt med ögonen eller ytliga sår. Kontakt kan resultera i en stickande känsla. Observera: direktkontakt med kläder eller sängkläder kan leda till fläckar. Vänta på total absorption innan du lägger dig eller klär på dig. Om den appliceras före sänggåendet rekommenderar vi att du tar på dig en gammal skjorta eller - om den appliceras på fötterna - ett par strumpor.
Varumärke Zechsal
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Ingredients: Aqua, magnesium chloride.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
195 kr
Silver Creme 50 ml
249 kr
189 kr
Zechsal magnesium gel 125 ml
149 kr