Zechsal

Zechsal MCM-gel 100 ml

Art.nr: 1732
Rör dig lättare med Zechsal MCM -gel!Innehåller 15% rent naturligt magnesiumGer naturligt stöd åt ledernaTacklar inflammation med MSM, kondroitin och ingefäraSlappnar av musklerna
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 135 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Zechsal MCM gel

Naturlig lindring av ledproblem är möjlig med Zechsal MCM gel. MCM är en förkortning för magnesium, kondroitin och MSM. Tack vare sin unika kombination av beprövade ingredienser stöder gelén specifikt gemensam funktion.

Gelen har en bas av gammalt magnesium från Zechsteinkällan. Detta magnesium är dubbelverkande. Tillsammans med det tillsatta kalciumet fungerar det på att bygga upp friska och starka ben. Det slappnar också av musklerna som omger den smärtsamma leden. Det är just dessa muskler som tar stryk när lederna inte längre fungerar som de ska, med muskelspänningar och kramper som följer inte långt efteråt. Magnesium skapar lättnad genom att koppla av områdena kring lederna.

OptiMSM®, ingefära och kondroitin lindrar. Ledsmärta går ofta hand i hand med inflammation, så problemet hanteras från tre håll. Och OptiMSM® och kondroitin bidrar också till uppbyggnaden av brosk, vilket är viktigt för ledflexibilitet.

Dosering och användning

Applicera på smärtsamma leder en gång om dagen, eller oftare om så önskas. Gelen är lätt att applicera och har en frisk doft. Låt dra in, onödigt att skölja. Vid allvarliga problem kan gelén användas som en kompress på leden. Att täcka den med tunn väv kommer att skapa extra värme. Detta kommer att resultera i bättre absorption och optimal prestanda.
Varumärke Zechsal
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Ingredients: Aqua, magnesium chloride, alcohol, glycerin, menthol, dehydroxanthan gum, dimethylsulfon, sodium chondroitin, caffeine, paullinia cupana fruit extract, zingiber officinale root extract, xanthan gum, parfum.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
195 kr
Silver Creme 50 ml
249 kr
189 kr
Zechsal magnesium gel 125 ml
149 kr