Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Celtic Sea Salt

Celtic Havssalt Grovmalet 454 gram

Art.nr: 767
Ett av världens finaste salter.

Ej i lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Celtic Sea Salt har på senare tid seglat upp som världens mest populära salt, och det finns flera faktorer som bidrar till dess omfattande popularitet. 

Celtic oraffinerat havssalt räknas som ett av de finaste saltet i världen. Men det viktigaste är att det till stor sannolikhet är det mest mineralrika saltet. Celtic Sea Salt är mycket mer än bara ett köksskafferi-basalt. Detta naturliga salt, utvunnet från kusterna av Keltiska havet, har blivit ett populärt val för dem som söker en hälsosammare livsstil och en förbättring av sina kulinariska upplevelser. 

Celtic havssalt är ljusgrått av alla mineraler och kommer från oförstörda områden i Frankrike. Saltet sol- och vindtorkas och skördas i Bretagne.

Det är garanterat fritt från pesticider, herbacider och skadliga kemikalier.

Framförallt är det mycket mineralrikt och ett alldeles utmärkt mineraltillskott, fritt från tungmetaller.

Saltets största användning är naturligtvis vid matlagning, men du kan även lägga en tesked salt i ett stor glas vatten och låta det lösa upp sig naturligt under en timme eller mer.

När det är helt upplöst kan du lägga ner lite fler korn tills lösningen är mättad.

Använd sedan ett par matskedar av detta i vanligt vatten per dag. Detta salt har inte den skarpa sälta som vanligt bordssalt har och är gott att dricka.

Lösningen håller sig flera dagar i kylskåp då det är desinficerat av saltet.

Celtic havssalt ljusgråa färg kommer från det höga innehåller av mineraler och det är grått istället för vitt då det inte är blekt. Saltet är dessutom fuktigt.

Använd det som det är i matlagning eller mal det i en saltkvarn. Förvara gärna saltet i en glasbehållare med tätt lock.

Mikroplaster

Tyvärr har mikroplaster blivit ett problem i våra hav då plast hamnar i havet och bryts ner till mikroplaster. Celtic strävar alltid efter att leverera en så ren och kvalitativ produkt som möjligt och analyserar därför salterna. Mängden mikroplaster är i princip obefintlig. 

För att läsa mer om Celtic Sea Salt, läs vidare här

Varumärke Celtic Sea Salt
Vegansk Ja
Förvaring Förvaras i försluten förpackning i rumstemperatur.

Ingredienser: Oraffinerat havssalt.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
169 kr
189 kr
179 kr