Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

DENSE

Dense Nötorgan (Beef Organs) 180 kapslar

Art.nr: 2017
Frystorkad lever, hjärta och njure från kor som fått beta fritt.

Ej i lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Varför bifforgankapslar?

Gräsbetande bifforgan, inklusive hjärta, lever och njure, är näringskraftverk. Men deras distinkta smaker kanske inte tilltalar alla, och de kan vara utmanande att hitta dessa i lokala livsmedelsbutiker.

Våra frystorkade kapslar som innehåller en blandning av biffhjärta, lever och njure erbjuder en enkel lösning som sömlöst integreras i dina dagliga rutiner och ger dig ett enkelt sätt att förbättra ditt näringsupptag. Det är perfekt för dem som söker hälsofördelarna med bifforgan utan krångel med att förbereda eller ta itu med deras specifika smaker.

Våra kapslar gör att du enkelt kan införliva de näringsmässiga fördelarna med gräsbetande bifforgan i din kost, vilket eliminerar alla besvär.

Hur dessa gräsbetande bifforgankapslar är framställda

Frystorkning är en avancerad teknik idealisk för att bevara råa organ, förvandla dem till lätta, stabila kosttillskott utan att kompromissa med deras näringsmässiga integritet.

Denna process innebär frysning följt av vakuumtorkning vid låga temperaturer, vilket effektivt bevarar viktiga näringsämnen och enzymer. Som ett resultat hålls den ursprungliga biologiska aktiviteten intakt i slutprodukten.

Frystorkade organtillskott är ett bekvämt och effektivt sätt att införliva fördelarna med råa körtlar i sin kost, vilket säkerställer att individer får maximalt näringsvärde med varje dos.

Ta vara på hela djuret

Genom att konsumera en mängd olika organ omfamnar vi det holistiska tillvägagångssättet att använda alla delar av djuret, inklusive de som kanske är mindre tilltalande för vissa. Denna praxis säkerställer inte bara ett rikt intag av olika näringsämnen utan hedrar också traditionen att minimera avfall och respektera hela djuret.

  • Gräsbetande kor uppfödda på betesmarker i Nya Zeeland
Varumärke DENSE
Form Kapslar
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Viktig information Rekommenderas ej för gravida.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Mängd per dos
Lever 1950 mg
Hjärta 975 mg
Njure 975 mg

 

Ingredienser: Frystorkad lever*, hjärta*, njure*, gelatinkapsel.

*från gräsbetande nötkreatur

6 kapslar per dag.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
599 kr
Dense Beef Heart 180 kapslar
399 kr
299 kr
Burk med Dense Colostrum
499 kr