Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Dr. Mercola

Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts 30 kapslar

Art.nr: 955
Fermenterade broccoligroddar från Dr. Mercola 

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Dr. Mercola har fermenterat broccoligroddar och tagit fram denna produkt. Detta är fermenterade broccoligroddar med en standardiserad halt näringsämnen. 

Fermenterade broccoligroddar är en näringsrik och hälsosam ingrediens som kombinerar fördelarna med både broccoligroddar och fermentering. 

Broccoligroddar är kända för att vara en kraftkälla av vitaminer, mineraler och antioxidanter. En av de mest anmärkningsvärda föreningarna i broccoligroddar är sulforafan.

Fermentering hjälper till att bryta ner vissa komponenter i broccoligroddar, vilket kan göra näringsämnena mer lättillgängliga för kroppen att absorbera. Detta innebär att fermenterade broccoligroddar kan vara ännu mer näringsrika än färska groddar.

  • Varje kapsel innehåller 400 mg fermenterade broccolibroddar och 100 mg ekologiska hela broccoliväxter, så att du kan skörda alla fördelar med fermenterade broccolibroddar utan att behöva äta dem.
  • Den specialiserade fermenteringsprocessen hjälper till att smälta ingredienserna, vilket gör det lättare för din kropp att bearbeta dessa, samtidigt som den förbättrar näringssammansättningen av broccolin och groddarna. 

Hur bearbetas dessa fermenterade broccoligroddar?

Dr. Mercolas fermenterade broccoligroddar är ett koncentrerat pulver och inte ett extrakt, så inga lösningsmedel eller hårda extraktionsprocesser används någonsin. Vi börjar med att fermentera broccoligroddarna för att öka näringsinnehållet, och fortsätter sedan med en torkprocess vid låg temperatur för att bevara myrosinasaktiviteten.

Standardiseras innehållet av glukorafanin och myrosinas?

Ja, dessa fermenterade broccoligroddar är standardiserade för att innehålla 350 mcg glukorafanin och 105 mcg myrosinas, så du kan vara säker på att du får fördelarna av denna kraftfulla duo.

Hur fungerar glukorafanin och myrosinas i broccoli och broccoligroddar?

Glukorafanin är en fytokemikalie (växtkemikalie) som tillhör gruppen glukosinolater, som främst finns i korsblommiga grönsaker, medan myrosinas är ett enzym.

När de två föreningarna kommer i kontakt med varandra omvandlar myrosinaset glukorafanin till sulforafan, en unik och kraftfull antioxidant. 

Varumärke Dr. Mercola
Form Kapslar
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll per kapsel Mängd per kapsel
Fermenterade broccoligroddar 400 mg
Broccoli (groddar och hel planta) 100 mg
Glukorafanin 350 μg
Myrosinas 105 μgIngredienser: Fermenterade broccoligroddar (Brassica oleracea), broccoli (groddar och hel planta [Brassica oleracea]), risskalskoncentrat, kapsel (pullulan).

1 kapsel till mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Ormus Super Greens Naturell 225 g EKO
395 kr
Dr.Mercola D-Mannose 60 kapslar
349 kr
BioCare Quercetin Komplex 90 kapslar
449 kr
Dr. Mercola Pau D'arco 120 kapslar
269 kr