Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Dr. Mercola

Dr. Mercola Quercetin och Pterostilben 60 kapslar

Art.nr: 1276
Quercetin och Pterostilben från Dr. Mercola i kapselform. Detta Quercetin fytosomkomplex innehåller fosfolipider för att skydda quercetinet och hjälpa till att bilda liposomer i magen.
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 335 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Quercetin och Pterostilbene Advanced innehåller: Quercetin Phytosome Complex från Styphnolobium japonicum, eller blomknoppen Sophora japonica.

Trans-Pterostilbene, den aktiva formen av pterostilbene, som är naturidentisk med blåbär. Många traditionella quercetintillskott på marknaden är svåra för din kropp att absorbera och använda.

Men även med vanlig quercetins begränsade biotillgänglighet, visar studier att det kan detekteras i ditt blod inom 30 minuter efter intag och når en toppkoncentration på två till tre timmar. Forskning tyder på att quercetin kan nå och ackumuleras i din hjärna, lungor, tjocktarm, njurar, lever och muskler. Faktum är att den till och med kan passera din blod-hjärnbarriär och nå din hjärna. Vi har ökat quercetins biotillgänglighet med hjälp av liposomteknologi.

Detta Quercetin fytosomkomplex innehåller fosfolipider för att skydda quercetinet och hjälpa till att bilda liposomer i magen. Dessa liposomer omger quercetinkomplexet och hjälper dess transport över dina cellmembran för ökad absorptionspotential.

Detta är samma liposomala teknologi som finns i Dr. Mercolas Liposomal C-vitamin. Tack vare denna avancerade teknologi erbjuder vårt Quercetin komplex 20 gånger så mycket biotillgänglighet som vanligt quercetin, och vår trans-Pterostilbene ger fyra gånger så hög biotillgänglighet som vanlig pterostilben.

Varumärke Dr. Mercola
Form Kapslar
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Näringsinnehåll Mängd per dos
Quercetin fytosom komplex 500 mg
Trans-Pterostilben 50 mg

 

Ingredienser: Quercetin fytosomkomplex (från Sophora japonica-blomma), trans-Pterostilben, mikrokristallincellulosa, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), morotspulver, solroslecitin, potatismaltodextrin, kiseldioxid.

2 kapslar, 1 på morgonen och 1 på kvällen till mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Ormus Super Greens Naturell 225 g EKO
395 kr
Dr. Mercola Eye Support 30 kapslar
349 kr
Dr.Mercola D-Mannose 60 kapslar
349 kr
Dr. Mercola Fermented Broccoli Sprouts 30 kapslar
429 kr