Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Närokällan

Närokällan NAD+ 300 mg 30 kapslar

Art.nr: 1853
NAD+ är viktigt för hälsa och livslängd – det främjar hjärnans hälsa och cellulär förnyelse.Nikotinsyrans amid heter nikotinamid och är en av byggstenarna i den energibärande molekylen nikotinamidadenindinukleotid (NAD+).

Ej i lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Vad är NAD+?

NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid) är ett vitalt koenzym som existerar i varje levande cell och spelar en avgörande roll i ett brett spektrum av metaboliska processer. Dessa inkluderar energiproduktion, DNA-reparation och reglering av genuttryck.

Denna nikotinamidribosid är inte en flushvariant av B3-vitamin.

Vad är nikotinamidribosid? 

Nikotinamidribosid utgör en föregångare till NAD+ och omvandlas till denna aktiva form i kroppen. Nikotinamidribosid tillhör familjen av B-vitaminer, närmare bestämt vitamin B3 (niacin), och finns naturligt i små mängder i livsmedel som mjölk och andra naturliga källor.

Vad är skillnaden på NAD+ och nikotinamidribosid? 

En väsentlig skillnad mellan NAD+ och nikotinamidribosid är att NAD+ representerar den direkta aktiva formen av molekylen, medan nikotinamidribosid fungerar som dess föregångare och omvandlas till NAD+ i kroppen.

Varumärke Närokällan
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 30 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
InnehållMängd per dos
Nikotinamid ribosid300 mg


Ingredienser: Nikotinamid ribosidklorid, fyllnadsmedel (tapiokastärkelse), vegetabilisk kapsel (pullulan), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
1 kapsel per dag med eller utan mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Närokällan B-komplex 90 kapslar
179 kr
BioCare Sköldkörtelkomplex 60 kapslar
209 kr
BioCare Mito Komplex 60 kapslar
489 kr
BioCare Gluko Komplex 90 kapslar
359 kr