Närokällan

Närokällan OptiMSM 750 g

Art.nr: 1851
Närokällan OptiMSM pulver. 750 gram. Pulverform. MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper.
Det lägsta priset från de senaste 30 dagarna: 421 kr

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper. Det som gör OptiMSM speciellt är att Bergstrom lab använder en speciell destilleringsteknik som utförs i fyra steg. På grund av detta får de bort alla tungmetaller och orenheter som är naturligt förekommande i växter. Det kan vara intressant att veta att all kommersiellt tillgänglig MSM måste tillverkas eftersom de mängder som finns i naturen är för små för att extraheras. OptiMSM tillverkas till strängare specifikationer än någon annan MSM som finns tillgänglig, är noggrant testad med stöd av expertgranskad publicerad forskning. Den licensieras enligt exklusiva globala användningspatent. Detta är den renaste formen av MSM. Till skillnad från destillering kan kristallisering av MSM, som är den vanliga framställningsmetoden, leda till en tillslutning av orenheter och tungmetaller i kristallerna. MSM, svavel, finns i varje cell i kroppen. Pulvret löses upp i vätska. Den något beska smaken kan neutraliseras genom att du använder den i en daglig smoothie eller liknande. OptiMSM är inte lika besk som vanlig MSM och är lättare att ta utan tillbehör.
Varumärke Närokällan
Form Pulver
Vegansk Ja
Antal doser 187 doser
Allergener Kan innehålla spår av vassle (MJÖLK).
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Mängd per dos
MSM 4000 mg

Ingredienser: Metylsulfonylmetan.

Kan innehålla spår av vassle (mjölk).

1 tsk ( ca 4 gram). Blanda i vatten, juice eller smoothie. Om du inte använt MSM förut, börja med en kapsel och öka gradvis till önskvärd dosering. Ta gärna med C-vitamin.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Närokällan Q10 120 mg 60 kapslar
295 kr
Närokällan Magnesiumspray 250 ml
449 kr
Närokällan CurcuMix 60 kapslar
249 kr
Närokällan Jod Ekologisk 90 kapslar
179 kr