Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

STHL

STHL Beef Bone Broth 350 ml EKO

Art.nr: 1985
En ekologisk benbuljong gjord på märgben från kor som betar fritt. Märgbenen kokas länge tillsammans med äppelcidervinäger för att få ut näringsämnen. Denna buljong är extra kollagenrik och fungerar för de som går på ketogen kost, paleo, samt AIP kost.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

En ekologisk benbuljong gjord på märgben från kor som betar fritt. Märgbenen kokas länge tillsammans med äppelcidervinäger för att få ut näringsämnen.

Denna buljong är extra kollagenrik och fungerar för de som går på keto, paleo, samt AIP kost. Äkta ekologisk benbuljong gjort på märgben som fått koka i över 12 timmar tillsammans med lite äppelcidervinäger och salt.

Denna biffbuljong smakar mycket fylligt och kan drickas som den är. För smakens skulle kan den värmas något innan man dricker den.

För användning i matlagning bör den även kryddas upp då denna buljong inte innehåller några smaksättare. Extra mycket märgben har använts för att ta fram denna vilket gör att den kan användas som kosttillskott för att få i sig rikligt med kollagen och mineraler.Du kan använda den som bas i matlagning eller som en rätt i sig.

Buljongen är värmeförpackad vilket gör att den håller mycket längre än andra buljonger. Detta gör också att det inte bildas bakterier. Produkten behöver inte förvaras i kylskåp.

Buljongen är mycket kollagenrik men kommer att bli flytande i rumstemperatur. Lägger man den i kylskåp kan den bli geléig i konsistensen.

Varför skiljer sig konsistensen på buljongen åt ibland?

STHL Nordic kokar sin benbuljong på ekologiska märgben, och vid slakt/styckning så är det naturligt att varje ben som används innehåller olika mycket "köttiga detaljer", så som kött, bindvänd. märg, etc. Detta gör i sin tur att det finns små avvikelser från batch till batch, och att vissa burkar kan upplevas som mer eller mindre "geleiga".

Att koka benbuljong är ett hantverk, och varje batch kommer att ha sin unika smak och konsistens.

Varumärke STHL
Form Flytande
Ekologisk Ja
Förvaring Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och förbrukas inom tre dagar.
Näringsvärde per 100 ml
Energi 66 kJ / 16 kcal
Fett 0 g
varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0 g
varav sockerarter 0 g
Protein 4 g
Salt 0,8 g

 

Ingredienser: Vatten, ben från nötkreatur*, äppelcidervinäger*, havssalt.

*ekologisk ingrediens

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
STHL Biffbuljong påse 350 ml EKO
49 kr
STHL Kycklingbuljong påse 350 ml EKO
49 kr
STHL Kycklingbuljong påse 350 ml 12-pack
588 kr
STHL Biffbuljong påse 350 ml 12-pack
588 kr