Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Bragg

Bragg äppelcidervinäger 946 ml EKO

Art.nr: 825
Bragg ekologisk rå äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opistrad och med 5% syra. Den innehåller den fantastiska "mamma" som är unik bland äppelcidervinäger som säljs idag. "Modern" är naturligt förekommande och kan endast hittas i rå ofiltrerad äppelcidervinäger.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Braggs ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syra. Vinägern innehåller produktionens "mamma" (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. "Mamman" kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.Begreppet "mamman" (The Mother) är mindre lätt att förklara men den visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg.

Braggs ekologiska, raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska och ekologiskt, odlade äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certifierad och koshercertifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider och är naturligt välsmakande. Äppelcidervinäger har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den.

Varumärke Bragg
Form Flytande
Vegansk Ja
Ekologisk Ja
Näringsinnehåll per 100 ml Mängd per 100 ml
Energi 15kJ/3,6 kcal
Fett <0,5 gram
varav mättat fett <0,5 gram
Kolhydrater 0,6 g
varav sockerarter <0,5 gram
Protein <0,5 gram
Salt <0,5 gram


Ingredienser: Ekologisk äppelcidervinäger (från ekologiska äpplen), vatten. Utspädd till 5% syrahalt.

Dosering:
Tag 1 msk det första du gör på morgonen för att starta igång metabolismen och för att erhålla en basisk effekt.

Du kan även hälla 1 msk i ditt badvatten eller använd i håret efter schamponering.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
BioCare BioAcidophilus 60 kapslar
349 kr
BioCare Smörsyra 90 kapslar
619 kr
BioCare FOS 250 gr
149 kr
Sunwarrior Soil-based Organisms
419 kr