Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Närokällan

Närokällan OptiMSM 250 g

Art.nr: 1852
Närokällan OptiMSM pulver. 250 gram. Pulverform.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

MSM (MetylSulfonylMetan) är ett kroppseget organiskt svavel med mycket intressanta egenskaper.

Det som gör OptiMSM speciellt är att Bergstrom lab använder en speciell destilleringsteknik som utförs i fyra steg. På grund av detta får de bort alla tungmetaller och orenheter som är naturligt förekommande i växter.

Det kan vara intressant att veta att all kommersiellt tillgänglig MSM måste tillverkas eftersom de mängder som finns i naturen är för små för att extraheras. OptiMSM tillverkas till strängare specifikationer än någon annan MSM som finns tillgänglig, är noggrant testad med stöd av expertgranskad publicerad forskning. Den licensieras enligt exklusiva globala användningspatent.

Detta är den renaste formen av MSM. Till skillnad från destillering kan kristallisering av MSM, som är den vanliga framställningsmetoden, leda till en tillslutning av orenheter och tungmetaller i kristallerna. 

MSM, svavel, finns i varje cell i kroppen. Pulvret löses upp i vätska. Den något beska smaken kan neutraliseras genom att du använder den i en daglig smoothie eller liknande. OptiMSM är inte lika besk som vanlig MSM och är lättare att ta utan tillbehör. 

Varumärke Närokällan
Form Pulver
Vegansk Ja
Antal doser 56 doser
Allergener Kan innehålla spår av vassle (MJÖLK).
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
InnehållMängd per dos
MSM4000 mg


Ingredienser: Metylsulfonylmetan.

Kan innehålla spår av vassle (mjölk).
1-3 kapslar per dag. Om du inte använt MSM förut, börja med en kapsel och öka gradvis till önskvärd dosering. Ta gärna med C-vitamin.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Närokällan Biotin 5000 mcg 90 kapslar
195 kr
Kampanj
Närokällan Solfin 30 kapslar
Special Price 207 kr
295 kr
30%
Närokällan Liposomal C-vitamin 250 ml
349 kr
Närokällan B6 P5P 25 mg 60 kapslar
195 kr