Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

STHL

STHL Chicken Bone Broth 350 ml EKO

Art.nr: 1986
En ekologisk benbuljong gjord på ben från frigående kycklingar. Benen kokas länge tillsammans med äppelcidervinäger för att få ut näringsämnen. Fungerar för de som går på keto, paleo, samt AIP kost.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

En ekologisk benbuljong gjord på ben från frigående kycklingar. Benen kokas länge tillsammans med äppelcidervinäger för att få ut näringsämnen. Fungerar för de som går på keto, paleo, samt AIP kost. Denna kycklingbuljong smakar otroligt gott och ger såser, grytor och soppor en mycket god och fyllig smak. Du kan dricka denna buljong som den är. Använd som kosttillskott för att få i dig viktigt kollagen och mineraler.

Du kan använda den som bas i matlagning eller som en rätt i sig. Ett mycket trevligt sätt att börja dagen är att dricka en kopp med varm buljong. Det kan också vara ett bra sätt att varva ner innan läggdags. Buljongen är inte koncentrerad utan helt färsk och behöver därför inte spädas ut.

Ta den mängd du vill och drick eller använd i matlagning. För användning i matlagning bör den även kryddas upp då denna buljong inte innehåller några smaksättare.

Buljongen är värmeförpackad vilket gör att den håller mycket längre än andra buljonger. Detta gör också att det inte bildas bakterier.

Produkten behöver inte förvaras i kylskåp. Buljongen är mycket kollagenrik men kommer att bli flytande i rumstemperatur. Lägger man den i kylskåp kan den bli geléig i konsistensen.

Varför skiljer sig konsistensen på buljongen åt ibland?

STHL Nordic kokar sin benbuljong på ekologiska märgben, och vid slakt/styckning så är det naturligt att varje ben som används innehåller olika mycket "köttiga detaljer", så som kött, bindvänd. märg, etc. Detta gör i sin tur att det finns små avvikelser från batch till batch, och att vissa burkar kan upplevas som mer eller mindre "geleiga".

Att koka benbuljong är ett hantverk, och varje batch kommer att ha sin unika smak och konsistens.

Varumärke STHL
Form Flytande
Ekologisk Ja
Förvaring Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och förbrukas inom tre dagar.
Näringsvärde per 100 ml
Energi 48 kJ / 11 kcal
Fett 0 g
varav mättat fett 0 g
Kolhydrater 0 g
varav sockerarter 0 g
Protein 3 g
Salt 0,7

 

Ingredienser: Vatten, kycklingben*, äppelcidervinäger*, havssalt.

*ekologisk ingrediens

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Närokällan Renbuljong 30 g
399 kr
Kampanj
Närokällan Renbuljong med curcumin ingefära & chili 40 g
Special Price 319 kr
399 kr
20%
STHL Beef Bone Broth 350 ml EKO
69 kr
Dense Benbuljongpulver 500 g
399 kr