Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Bragg

Bragg äppelcidervinäger 473 ml EKO

Art.nr: 646
Braggs ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syra.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

Braggs ekologiska, råa äppelcidervinäger är ofiltrerad, ouppvärmd, opastöriserad och har 5% syra. Vinägern innehåller produktionens "mamma" (jästsvamp) vilket är unikt bland dagens äppelcidervinäger. "Mamman" kan endast hittas i raw, ofiltrerad äppelcidervinäger.Begreppet "mamman" (The Mother) är mindre lätt att förklara men den visar sig som en mörk grumlighet i vinägern. Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är "mamman" som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger. Det fungerar på liknande sätt som surdegskulturen i surdeg.

Braggs ekologiska, raw äppelcidervinäger är tillverkad av läckra, friska och ekologiskt, odlade äpplen. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certifierad och koshercertifierad.

Bragg äppelcidervinäger är full av kryddig äppelcider och är naturligt välsmakande. Äppelcidervinäger har varit mycket uppskattat genom historien. År 400 f.kr. använde Hippokrates den för dess hälsogivande egenskaper. Braggs äppelcidervinäger har blivit mycket populär i USA där flera kända hälsogurus, tex Dr Oz, har pratat om den.

Varumärke Bragg
Form Flytande
Vegansk Ja
Ekologisk Ja
Näringsinnehåll per 100 ml Mängd per 100 ml
Energi 15kJ/3,6 kcal
Fett <0,5 gram
varav mättat fett <0,5 gram
Kolhydrater 0,6 g
varav sockerarter <0,5 gram
Protein <0,5 gram
Salt <0,5 gram


Ingredienser: Ekologisk äppelcidervinäger (från ekologiska äpplen), vatten. Utspädd till 5% syrahalt.

Dosering: Ta 1 msk det första du gör på morgonen för att få igång ämnesomsättningen och för att få en grundläggande effekt. Du kan också hälla 1 matsked i ditt badvatten eller använda i håret efter schamponering.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Probioform
449 kr
Kampanj
Dr. Mercola Complete Probio 30 kapslar
Special Price 287 kr
479 kr
40%
Bragg äppelcidervinäger 946 ml EKO
195 kr
Dr. Mercola Gallbladder Enzymes 30 kapslar
295 kr