Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Fri frakt inom Sverige om du handlar över 199 SEK

Snabb leverans

Trygga kosttillskott

Närokällan

Närokällan B5 500 mg 90 kapslar

Art.nr: 1897
B5 500 mg från Närokällan. Vegetabiliska kapslar. 90 kapslar. B5-vitamin, även känt som pantotensyra, är en viktig näringsämne som kroppen behöver för att fungera korrekt.

I lager

✓ Fri frakt inom Sverige om du handlar för över 199 SEK

B5-vitamin, även känt som pantotensyra, är en viktig näringsämne som kroppen behöver för att fungera korrekt. Det spelar en nyckelroll i flera olika biokemiska processer i kroppen.

Här är några av dess viktigaste funktioner:

Energiomsättning: B5-vitamin är avgörande för att kroppen ska kunna omvandla mat till energi. Det är en viktig del av coenzym A, som är involverat i metaboliska processer som bryter ner kolhydrater, fetter och proteiner för att skapa bränsle för kroppen.

Syntes av fettsyror: B5-vitamin är nödvändigt för att kroppen ska kunna syntetisera fettsyror, som är viktiga för cellmembran och för att producera hormoner och andra biokemiska ämnen.

Hudhälsa: Pantotensyra är känt för att främja en frisk hud. Det är ofta inkluderat i hudvårdsprodukter på grund av dess förmåga att hjälpa till att bevara fukt och stödja hudens naturliga läkningsprocesser.

Sammanfattningsvis är B5-vitamin viktigt för energiproduktion, syntesen av fettsyror och hudhälsa. Det är en viktig del av en balanserad kost för att säkerställa att kroppen fungerar korrekt.

B5, pantotensyra, bidrar till en normal mental funktion, behövs för produktion av adrenalin och kortisol och minskar utmattning och trötthet.

B5 är nödvändigt för hälsosamma tänder, ben, hår, hud och naglar samt involverad i frigörandet av energi (från kolhydrater, fett och protein).

Varumärke Närokällan
Form Kapslar
Vegansk Ja
Antal doser 90 doser
Förvaring Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll Mängd per dos % DRI*
B5-vitamin 500 mg 8333%

 

Ingredienser: Pantotensyra (kalcium-d-pantotenat), vegetabilisk kapsel (pullulan).

*Dagligt referensintag

1 kapsel per dag till mat.

Relaterade produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Närokällan Elektrolytpulver 210 g
295 kr
Närokällan Mega Multi Advanced 900 ml
495 kr
Närokällan KalMag 2:1 500 g
395 kr
Närokällan Cellsalt 750 tabletter
279 kr